Menü

Házirend

( Foglalás előtt kötelező elolvasni !)

18 éven aluliaknak, ittas, drogos állapotban levők számára valamint, gyanús személyek, illetve örömlányoknak nem adjuk ki a lakást. A visszautasítás jogát fenntartjuk!

A LégyottLak konyhában megtalálható a vízforraló egy jó meleg tea készítéshez, kv-fözö, mikrohullámú sütö, evöeszközök, tányérok, boros és kv- poharak. Beépített minibárban kis kiszerelésű üdítők és egyéb italok találhatók. Igyekszünk minden felmerülő igényt kielégíteni. Az ott tartózkodás ideje alatt lehetőség van meleg étel rendelésére ezek elfogyasztásához minden megtalálható a konyhában.

A LégyottLak egy kifejezetten párok erotikus találkahelyszínéül szolgáló lakássá lett kialakítva. Igényesen és hangulatosan berendezett lakás. A nappali hangulata az előjátékok helyszínéül szolgál. A hálószoba már az forró erotikát biztosítja. Hangulat világítással nagyméretű ledes franciaággyal, tantra fotellel ideális körülményeket és hangulatot biztosít a meghitt együttlétekhez. A TV-n kategóriákban rendezett erotikus tartalmú filmek közül lehet választani. A lakás erkélyén asztal és székek találhatók. A dohányzás egyedül az erkélyen megengedett. A konyhában minibár, kávéfőző, mikrohullámú sütő, poharak tányérok evőeszközök biztosítják a meghitt perecek közötti felfrissülést.
A lakásban klíma van a használata nem jelent plusz költséget. A fürdőszobában tiszta törülközők és tiszta leteríthető kilépőt biztosítunk a fürdés, zuhanyzás után. Férfi és női tusfürdő, intim mosakodógél a fürdőkádnál van elhelyezve.

A LégyottLak szerelmi lakás bérlése legálisan működik. A lakás átadásakor számlaadási kötelezettségünk mellett egy rövid bérleti szerződést kell kitölteni és aláírni. Személyi és lakcímkártya kötelező! Természetesen a személyi jogokat betartva semmilyen módon nem kerülnek ki a bérlő adatai. A diszkréció és a törvények betartása alapvető követelmény mind bérlő mind a bérbeadó részéről.

 A lakás egy társasház emeletén van. A többi lakó, családok és gyerekek nem kíváncsiak mások magánéletére. A kellemetlenségek elkerülése végett mindenki próbáljon meg alkalmazkodni ehhez. Nem hiszem, hogy az idilli hangulatot kellemes lenne megtörni a szomszéd ajtón dörömbölő megjelenésével. Vegyük figyelembe, hogy gyerekek is laknak a házban. Ezt kérjük fokozottan szem előtt tartani. A szabályok be nem tartása esetén megszakítjuk az ott tartózkodást! Kultúrált viselkedést várunk el, hisz ugyanilyen körülményeket biztosítunk az Önök számára is.

 A LégyottLak szerelmi lakása párok számára biztosít találkozó helyet. Tehát alap esetben két személy számára kalkuláltak a bérleti árak. Három fő esetén külön díjszabás szerint történik a számlázás.

 Az észleléskor telefon kell megtenni a bejelentést. Ami valóban ott maradt az nem tűnik el. Megőrizzünk és átadjuk egyeztetett időpontban.

Hétköznap 18-órától 20-óráig lehetséges a kétórás foglalás. Amennyiben tovább szeretnének maradni az egész éjszakát kell kifizetni. A megbeszéltek szerint a lakást időben el kell hagyni. A takarítást még aznap elvégezzük, így a helyszínre mennek a takarítók kb 20:30 körül.
Ha 18-órától van a foglalás de egész éjszaka maradni szeretnének a 2 óra 5000Ft + az éjszakai árat 15 000Ft-ot kell fizetni még aznap. A kellemetlenségek elkerülése végett kérem ezt időben jelezni.

Hogy foglalhatok?

 A megbeszélt találkozási időpontban a lakás átadásakor kell fizetni a díjat.

 A foglalást megelőzően fontos, hogy a lakás átadása miatt előre tudjuk az érkezésük időpontját. Nem tudunk a helyszínen hosszasan várakozni. Amennyiben a megbeszélt időponttól eltelt 15 percen belül nem kapunk telefonos értesítést a késésről a foglalást töröltnek tekintjük és későbbi hívás esetén nem megyünk vissza a helyszínre.!!!!

 A lakást foglalni e-mailben és telefonos is lehet. Az e-mailes foglalás esetén is szükség van telefonszám megadására melyen diszkréten vissza tudjuk igazolni a foglalást. Számkijelzés nélküli hívásokat nem fogadunk. Céges vezetékes telefonszámot lehetőleg mellőzzünk.

 Ajánlatos 1-2 nappal a tervezett látogatás előtt lefoglalni a búvóhelyet ha biztosra szeretne menni. Sajnos nem kiszámítható, hogy mikor mekkora igény van a lakásra. Ha hirtelen szükség van a búvóhelyre telefonon érdemes érdeklődni az esetleges szabad órákról.

 A helyszínen az előre egyeztetett időpontban engedünk be a lakásba. A lakáshoz nem adunk kulcsot. Részleteket személyesen közöljük.

 A búvóhely átadásakor a helyszínen adjuk az instrukciókat.

Hétköznap 18-órától 20-óráig lehetséges a kétórás foglalás. Amennyiben tovább szeretnének maradni az egész éjszakát kell kifizetni. A megbeszéltek szerint a lakást időben el kell hagyni. A takarítást még aznap elvégezzük, így a helyszínre mennek a takarítók kb 20:30 körül.
Ha 18-órától van a foglalás de egész éjszaka maradni szeretnének a 2 óra 5000Ft + az éjszakai árat 15 000Ft-ot kell fizetni még aznap. A kellemetlenségek elkerülése végett kérem ezt időben jelezni.

 A búvóhely Szigetszentmiklós Dújmó lakóparkban az M0 autóúthoz közel található. A lakás egy társasház IV. emeletén van. LIFT nincs. A pontos címet a foglalás esetén közöljük.

 A társasház bejáratánál a lakás két parkolóval rendelkezik. A parkolás ingyenes.

 Reggel 8:00-tól este 20:00-ig van mód a lakás átvételére, az előre megbeszélt időpontban. Későbbi, korábbi látogatás csak felár ellenében lehetséges!