Menü

Üdvözöljük a LégyottLak oldalon
Titkos találkahely
Exkluzív erotikus találkahely
Igényes pároknak
Hangulatos lakás
erotikus együttlétekhez
Ha nincs hol de van kivel
Lopott órák helyszíne
Előző
Következő

Nappali

Hangulatos és kényelmes bevezetője a hálószobának. A konyha és a nappali egy légtérben van, ideális helyszín egy finom pohár bor koccintás utáni elfogyasztásához. A falra szeret nagy képernyős TV videótára kategóriákba rendezett erotikus tartalmú filmekkel bővelkedik, lehetőség van különböző stílusú zenék hallgatására. A lakásban ingyenes internethasználatot biztosítunk. Az okos TV segítségével Youtube, Google és egyéb oldalak látogathatók.  Annak érdekében, hogy a lakásbók a hangok ne jussanak ki a lépcsőházba, egy egyedi gyártású biztonsági és hangszigetelt ajtó került beépítésre. A falak továbbra is vezetik a hangokat, így a kellemetlenségek megelőzése céljából mindenkit megkérünk, hogy ne hangoskodjanak.

A nappali világítását mennyezeti kék színü ledlámpa és két állólámpa varázsolja sejtelmesen erotikussá

A kacérkodás ideális helyszíne

A tetőtéri ablakok és a terasz ajtó redőnnyel és sötétítő rolókkal vannak ellátva annak érdekében, hogy a nappal érkező látogatók számára is teljes sötétséget tudjunk biztosítani. Így bármikor is érkeznek biztosítva van, hogy hangulat világításokkal a kívánt hangulat adott legyen.

A nappaliban elhelyezett klíma segít hűsíteni a nyári forróságot. A lakásban dohányzásra nincs lehetőség. Ezt mindenki megértheti, hiszen a nemdohányzók igen érzékenyek a szagokra. A nappaliból és a hálószobából is ajtó nyílik a teraszra ahol a konyhában elkészített tea, kv elfogyasztását az erkélyen az asztalánál a székekre leülve kényelmesen dohányozhatnak.