Menü

Üdvözöljük a LégyottLak oldalon
Titkos találkahely
Exkluzív erotikus találkahely
Igényes pároknak
Hangulatos lakás
erotikus együttlétekhez
Ha nincs hol de van kivel
Lopott órák helyszíne
Previous slide
Next slide

Nappali

Hangulatos és kényelmes bevezetője a hálószobának. A konyha és a nappali egy légtérben van, ideális helyszín egy finom pohár bor koccintás utáni elfogyasztásához. A falra szeret nagy képernyős TV videótára kategóriákba rendezett erotikus tartalmú filmekkel bővelkedik, lehetőség van különböző stílusú zenék hallgatására. A lakásban ingyenes internethasználatot biztosítunk. Az okos TV segítségével Youtube, Google és egyéb oldalak látogathatók.  Annak érdekében, hogy a lakásbók a hangok ne jussanak ki a lépcsőházba, egy egyedi gyártású biztonsági és hangszigetelt ajtó került beépítésre. A falak továbbra is vezetik a hangokat, így a kellemetlenségek megelőzése céljából mindenkit megkérünk, hogy ne hangoskodjanak.

A nappali világítását mennyezeti kék színü ledlámpa és két állólámpa varázsolja sejtelmesen erotikussá

A kacérkodás ideális helyszíne

A tetőtéri ablakok és a terasz ajtó redőnnyel és sötétítő rolókkal vannak ellátva annak érdekében, hogy a nappal érkező látogatók számára is teljes sötétséget tudjunk biztosítani. Így bármikor is érkeznek biztosítva van, hogy hangulat világításokkal a kívánt hangulat adott legyen.

A nappaliban elhelyezett klíma segít hűsíteni a nyári forróságot. A lakásban dohányzásra nincs lehetőség. Ezt mindenki megértheti, hiszen a nemdohányzók igen érzékenyek a szagokra. A nappaliból és a hálószobából is ajtó nyílik a teraszra ahol a konyhában elkészített tea, kv elfogyasztását az erkélyen az asztalánál a székekre leülve kényelmesen dohányozhatnak.